Как да използвам селективно синхронизиране в Dropbox

How Use Selective Sync Dropbox

как да кажа на dropbox да не синхронизира папка За да решите различни проблеми с компютъра, препоръчваме Restoro PC Repair Tool: Този софтуер ще поправи често срещаните компютърни грешки, ще ви предпази от загуба на файлове, злонамерен софтуер, отказ на хардуер и ще оптимизира вашия компютър за максимална производителност. Отстранете проблемите с компютъра и премахнете вирусите сега в 3 лесни стъпки:
  1. Изтеглете инструмента за възстановяване на компютъра Restoro който идва с патентованите технологии (патентът е наличен тук ).
  2. Щракнете Започни сканиране за да откриете проблеми с Windows, които биха могли да причинят проблеми с компютъра.
  3. Щракнете Поправи всичко за отстраняване на проблеми, засягащи сигурността и производителността на вашия компютър
  • Restoro е изтеглен от0читатели този месец.

Съхранение в облака услугите са най-новата тенденция, когато става въпрос за опазване на файла ви. Те ви позволяват да поддържате файлове онлайн, така че да не се налага да пълните твърдия си диск с твърде много данни.



Windows не можа да създаде необходимата инсталационна папка

Има много услуги за съхранение в облак, една от които е Dropbox и всъщност е една от най-добрите услуги от този вид и дори е безплатна до известна степен.

Тъй като обаче нашето хранилище е ограничено, както физическо, така и облачно, не бихме искали всичките ни файлове да бъдат синхронизирани, само няколко избрани.



Dropbox ви позволява да създадете такъв списък с функция, наречена Селективна синхронизация . Ако сте потребител на Dropbox Plus, Dropbox Professional или Dropbox Business, Интелигентно синхронизиране е на разположение вместо това.

Как да синхронизирам селективно в Dropbox?

На първо място, уверете се, че имате инсталирано приложението Dropbox на вашия компютър, тъй като функцията за селективно синхронизиране не е достъпна от уебсайта на Dropbox.



  1. Щракнете върху Икона на Dropbox в системната област или лентата с менюта
  2. Кликнете върху вашия снимка на профила
  3. Изберете Предпочитания ...
  4. Изберете Синхронизиране
  5. Щракнете Селективно синхронизиране ...
    • Ще се появи списък с всичките ви синхронизирани данни
  6. Премахнете отметките до всеки файл или папка, които вече не трябва да се синхронизират
  7. Когато приключите, изберете Актуализиране

Dropbox Selective Sync

Всяка папка, която сте премахнали, вече няма да се синхронизира с Dropbox и нито една от съдържащите се подпапки. Каквото и да качите в приложението Dropbox, то ще се съхранява само онлайн и ще бъде достъпно от dropbox.com, като по този начин ще ви спести лично място за съхранение.


Търсите чудесна алтернатива на Dropbox? Вижте нашите най-добри снимки!




Какво ще стане, ако премахна отметката от папка, която е споделена?

Непроверената папка вече няма да се синхронизира с компютъра ви, както и нейните подпапки.

Все още ще сте член на тази споделена папка и тя все още ще бъде налична във вашия акаунт на dropbox.com. Споделената папка ще остане достъпна и за останалите членове на тази папка.

Ако искате да се премахнете от тази споделена папка, всичко, което трябва да направите, е да оставите споделената папка от уебсайта на Dropbox. Ако сте собственик, можете просто да го премахнете.

Този трик помогна ли ви да спестите място на твърдия диск? Кажете ни колко полезно беше това ръководство в раздела за коментари по-долу.

СВЪРЗАНИ СТАТИИ, КОИТО ТРЯБВА ДА ПРОВЕРИТЕ:

forza horizon 3 се срива при стартиране